Waar voor onze cheesecake het beste is.

Wie is er geen liefhebber van? Cheesecake!

Daarom is cheesecake niet meer weg te denken uit de vitrines van de patisserie.
Cheesecake is fris, romig, zoet en krachtig tegelijk.
Ook kun je er eindeloos mee variëren qua smaken en toevoegingen.

Misschien heb je het al op onze website of Facebook kunnen zien, maar wij zijn bijzonder trots op onze eigen cheesecake`s omdat wij vinden dat deze super van smaak zijn.

Dat komt omdat wij uitsluitend echte Monchou roomkaas gebruiken en volle Twentse slagroom met extra veel melkvet.
Door ons beslag zit ook verse vanille en een beetje gele room.
Dit alles op een bodem van gecrushte anijs koekjes met echte roomboter.
Hierdoor krijgt onze cheesecake een vaste en stevige bite en smaakt heerlijk.

Om je vingers bij af te likken.

Ook onze horeca klanten zijn fan van onze cheesecakes!
Veel hebben puntjes van onze cheesecake in de vitrine liggen of als dessert op de menu kaart staan.

Wij maken cheesecakes in 4 smaken t.w.:

  • Vanille met echte verse vanille afgewerkt met witte chocolade
  • Kers met meegebakken kersen fruffi en afgedekt met ingedikt sap
  • Mango met kleine stukjes verse mango en afgewerkt met kokosrasp.
  • Nutella met pure chocoladeganache en stukjes geroosterde hazelnoten

Welke neem jij? Ze zijn allemaal te koop bij ons in de webshop.

EN……. al onze cheesecake`s zijn ook nog een varkensgelatine vrij!

Deel, tweet, tag of instapic deze blog en krijg van ons een puntje gratis in de winkel!
( Wel even aan ons laten zien in de winkel natuurlijk 😉 )